Onderwijsadvies.

Onderwijs Consult Lugt geeft advies dat werkt.

Rechtstreeks uit de praktijk, direct toepasbaar. Passend en praktisch advies.

Kwaliteitszorg

Onderwijs Consult Lugt is zeer ervaren in het begeleiden van scholen en besturen bij de implementatie van kwaliteitsinstrumenten. Als onafhankelijk adviseur kan ik u bijstaan in de keuze voor een instrument en de implementatie daarvan. Voorkom dat uw kwaliteitszorg een papieren tijger wordt. Laat mij u helpen om dit efficiƫnt in te voeren en werkelijk te zorgen voor kwaliteit.

Teamontwikkeling

Kwaliteit van onderwijs is vooral afhankelijk van de kwaliteit van het team. Onderling samenwerking, interne communicatie en teamleren zijn belangrijke pijlers. Onderwijs Consult lugt heeft veel ervaring in het begeleiden van teams en biedt ontwikkelingstrajecten waarin een team haar kracht leert kennen en weet te gebruiken. Deze trajecten zijn in te zetten voor veel verschillende terreinen: van interne communicatie tot gesprekken met kinderen, van HandelingsGerichtWerken tot sturen op opbrengsten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Professionalisering

Een leven lang leren. Dat is meer dan een slogan, het is een must. Als je kwalitatief goed onderwijs wilt geven zal elke organisatie en elke werknemer binnen die organisatie zich blijvend moeten ontwikkelen. Hoe krijgen we zicht op de kwaliteit van de organisatie en van haar werknemers? En wat doen we om die kwaliteit te verhogen? Daar komt Onderwijs Consult Lugt u graag bij helpen.

Innovatie met ICT

Al vanaf de tijd dat ik zelf voor de klas stond heeft ICT bij mij hoog in het vaandel gestaan. Geen ICT omdat het moet, niet losstaand, maar integraal en ingebed in de dagelijkse onderwijspraktijk. Onderwijs Consult Lugt kan u helpen om echt te innoveren met ICT en echt meerwaarde te ervaren door het gebruik van de juiste middelen en het voeren van het juiste beleid.